Construcţia bisericii

Iată că biserica noastră parohială se află într-un stadiu avansat de construcţie şi suntem aproape de împlinirea dorinţei sfinte de a avea un locaş de închinare. Faptul acesta devine posibil prin jertfa plină de dragostea bunilor credincioşi. În anul 2006 investiţia a depăşit suma de 2,5 miliarde lei vechi. S-a lucrat la acoperişul din tablă de cupru al bisericii, la tencuieli exterioare şi interioare, şi la o mică parte din ferestre.

În anul 2007 dorim, cu ajutorul lui Dumnezeu, să terminăm toate aceste lucrări şi să aducem biserica în stadiul de a fi pictată. Aceasta va face posibil, prin bunăvoinţa Înalt Prea Sfinţitului Mitropolit Daniel, sfinţirea altarului şi mutarea din demisol în biserică a slujirii Sfintei Liturghii.

Desigur, împlinirea acestei dorinţe trebuie susţinută în continuare cu bunăvoinţa tuturor credincioşilor parohiei noastre.

Dorim să aducem mulţumiri tuturor acelora care din puţinul lor au ajutat la construcţia bisericii şi continuă să o facă. Mulţumim de asemenea, şi celor care în orice moment au răspuns nevoilor imediate cu care ne-am confruntat şi au participat la diverse lucrări care se puteau face cu posibilităţile existente fără a cheltui din banii şi aşa foarte puţini. Rugăm pe bunul Dumnezeu să ne ajute la împlinirea bunei noastre dorinţe şi astfel să vedem cât mai repede biserica terminată.

Pr. Mircea Stoleriu